Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Infinite multiplayer wordt free-to-play

Speelbaar op alle Xbox-consoles, pc en streaming.

De multiplayer van Halo Infinite zal gratis te spelen zijn. Dat maakte Microsoft bekend tijdens zijn E3-persconferentie. Halo Infinite zal beschikbaar zijn op Xbox Series X/S, Xbox One, pc en via stream.

Er werd al een lange tijd rondgefluisterd dat Microsoft de multiplayer van Halo Infinite zou loskoppelen van de singleplayer campagne. Dat gerucht wordt nu dus eindelijk feit.

Verder kon Microsoft al vertellen dat Halo Infinite op Xbox Series X aan 120 frames per seconde speelt, en dat het eerste multiplayer season samen met de singleplayer campagne eind 2021 uitkomt. Een specifiekere datum werd nog niet gegegeven.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties