Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Infinite multiplayer vanaf nu te spelen

Verrassing!

Op het einde van de afgelopen Xbox Anniversary Celebration livestream had ontwikkelaar 343 Industries een aangename verrassing in petto. De free-to-play multiplayer van Halo Infinite is vanaf nu voor iedereen beschikbaar op de pc, Xbox One en Xbox Series X/S. Met de verrassende release gaat meteen ook Season One van de game van start.

De multiplayermodus komt zo bijna een maand eerder dan verwacht uit. De officiële Halo Infinite release staat immers pas gepland voor 8 december. De campaign van de game komt wel nog steeds op die datum uit.

Bekijk op YouTube

De consoleversie van de game kent momenteel nog de nodige problemen. Veel spelers klagen over een blauw scherm bij het opstarten waardoor hun console volledig vastloopt. Microsoft heeft via Twitter al laten weten op de hoogte te zijn van het probleem en zo snel mogelijk met een oplossing te komen. Voorlopig raadt het bedrijf aan om je console te rebooten en te wachten tot je een melding krijgt om de game te updaten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties