Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Infinite komt in december 2021 uit

Welkom terug, Master Chief!

Tijdens de openingsavond van Gamescom 2021 heeft 343 Industries de Halo Infinite releasedatum bekendgemaakt. De game is vanaf 8 december beschikbaar voor pc, Xbox One en Xbox Series X/S en is bij de release ook meteen speelbaar via Xbox Game Pass.

De campaign en multiplayer zijn vanaf 8 december beschikbaar. Forge en campaign co-op worden later toegevoegd. De campaign co-op komt tijdens Season 2 naar game, voor de leveleditor Forge moet je wachten tot Season 3.

Het is nog onduidelijk wanneer die seizoenen precies van start gaan, maar vermoedelijk duurt elk seizoen ongeveer drie maanden. Naar alle waarschijnlijkheid kun je de campaign dus ergens in de lente van 2022 samen met je vrienden spelen en kun je in de zomer van volgend jaar met de leveleditor aan de slag.

Halo Infinite zou oorspronkelijk samen met de Xbox Series X/S uitkomen. De release werd vorige zomer echter uitgesteld nadat de eerste gameplaybeelden zeer matig werden onthaald door de fans. Meer dan een jaar later komt de game dus alsnog uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties