Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Infinite heeft meer dan 20 miljoen spelers

Grootste launch voor een Halo-game ooit!

Halo Infinite heeft na 2 maanden al meer dan 20 miljoen spelers. Het is meteen ook de grootste Halo-launch ooit. Dat maakt Microsoft-CEO Satya Nadella bekend in een financiële vergadering voor investeerders.

Het hoge aantal spelers is mede te danken aan de free-to-play multiplayer en de campagne die is inbegrepen bij Xbox Game Pass op pc, Xbox One en Xbox Series X/S. Op de Halo Infinite campaign co-op is het wel nog even wachten.

Momenteel staat Halo Infinite op de negende plaats van meest-gespeelde games op Xbox, onder Fortnite, FIFA 22, Warzone en Roblox.

Ook Forza Horizon 5 heeft intussen de 18 miljoen spelers aangetikt. Eerder in november behaalde die game het record van grootste game launch in de geschiedenis van Xbox.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties