Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Infinite co-op modus krijgt geen online matchmaking

Samen met vrienden ben je sterker.

De online co-op modus van de Halo Infinite campaign krijgt geen online matchmaking en is dus alleen met vrienden speelbaar. Dat heeft Xbox aan GamesRadar bevestigd.

"Online matchmaking zal niet beschikbaar zijn als co-op uitkomt", vertelde een Xbox-vertegenwoordiger. "We moedigen je aan om de Halo Looking For Group- en Discord-functies functies te gebruiken om mensen te vinden waarmee je samen kunt spelen."

Voor de liefhebbers van Halo lore is er ook een nieuw Halo-boek aangekondigd.

In het citaat wordt rechstreeks reclame gemaakt voor de nieuwe Discord-functies die binnenkort op Xbox worden toegevoegd. Daarmee kun je Discord voicechats gebruiken vanaf je Xbox.

Ontwikkelaar 343 Industries is van plan de Halo Infinite co-op in augustus 2022 uit te brengen. Halo Infinite is speelbaar op pc, Xbox One en Xbox Series X/S en is inbegrepen bij Xbox Game Pass.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties