Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Infinite co-op mode uitgesteld

Heeft meer tijd nodig.

Ontwikkelaar 343 Industries meldt dat hij de release van de coöperatieve modus in Halo Infinite uitstelt naar een onbekende datum in Season 2.

343 Industries stelt de release van de mode uit omdat hij meer tijd nodig heeft bij de ontwikkeling van een 'kwaliteitsvolle coöperatieve ervaring voor 4 spelers'. Daardoor komt de mode dus niet meer aan het begin van Season 2 uit.

Cover image for YouTube videoHalo Infinite Campaign -- De eerste 90 minuten!

Daarnaast onthult de ontwikkelaar ook dat er een coöperatieve splitscreen-ervaring voor 2 spelers voor Xbox One en Xbox Series X/S in de maak is, maar door enkele 'onvoorziene obstakels' duurt de ontwikkeling ervan iets langer.

Oorspronkelijk kreeg de Halo Infinite campaign pas ten vroegste in mei 2022 een coöperatieve mode, maar ondanks de uitgestelde release is de Halo Infinite co-op mode al sinds eind december 2021 speelbaar dankzij een glitch.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties