Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Infinite campaign krijgt pas ten vroegste co-op in mei 2022

Tijd genoeg om vrienden te zoeken.

Joseph Staten van 343 Industries heeft in een interview met onze moedersite eurogamer.net onthuld dat je pas ten vroegste in mei 2022 de campaign van Halo Infinite in co-op kunt spelen. Die update maakt deel uit van Season Two voor de game.

Eerder had 343 Industries al bekendgemaakt dat co-op tijdens het tweede seizoen naar de game komt, maar onlangs is beslist dat het eerste seizoen van Halo Infinite minstens zes maanden duurt. Staten laat in het interview weten dat ook de co-op daarom opschuift naar een latere datum in 2022.

Ook Forge komt in 2022 naar de game in Season 3. Door de verlengde duur van het eerste seizoen zal ook die release vermoedelijk met enkele maanden opschuiven naar de zomer van 2022.

De Halo Infinite multiplayer is sinds begin deze week te spelen. Dat is bijna een maand eerder dan voordien was aangekondigd. De campaign lanceert nog steeds op 8 december.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties