Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Infinite beschikt over cross-play en cross-progression

Van bij de release.

Halo Infinite beschikt bij de release over cross-play en cross-progression tussen pc en console. Dat maakt uitgever Xbox Game Studios bekend via Xbox Wire.

Via de cross-play-functie in Halo Infinite kunnen pc-gamers dus samen met spelers op de Xbox One en Xbox Series X/S spelen. Dat geldt ook voor cross-progression, want dankzij deze functie neem je alle gemaakte progressie mee naar alle platformen waarop de game te spelen is.

Verder belooft Xbox Game Studios een zo optimaal mogelijke ervaring op de pc. Daarom ondersteunt de game op pc zowel ultrawide- als super ultrawide-schermen, krijg je toegang tot triple keybinds en tal van geavanceerde grafische opties. Welke dat precies zijn, is nog onduidelijk.

Als laatste onthult de uitgever dat Halo: The Master Chief Collection al meer dan tien miljoen keer is gespeeld sinds Halo: The Master Chief Collection op pc uitkwam in 2019. Halo Infinite komt in de herfst van 2021 uit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties