Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo 5: Guardians voor Xbox One heeft releasedatum

Master Chief vervolgt zijn pad in oktober.

Microsoft kondigt de releasedatum van Halo 5: Guardians aan. De first-person shooter van ontwikkelaar 343 Industries komt op 27 oktober uit op de Xbox One.

Met deze aankondiging toont Microsoft tevens twee nieuwe trailers. In de beelden spelen hoofdpersonage Master Chief en nieuw gezicht Spartan Locke de hoofdrollen. De twee soldaten zijn rivalen van elkaar en betwijfelen elkaars motieven in de trailers, terwijl ze elkaar onder schot houden.

De game wordt volgens Microsoft dit jaar op de E3-beurs in Los Angeles getoond. "We willen dat Halo 5: Guardians een game wordt die kan tippen aan de epische proporties van het Halo-universum", meldt 343 Industries-ontwikkelaar Bonnie Ross. "We willen indruk maken met de grootte van de wereld en de gevechten die je daar voert, ook al wordt alles wat je denkt te weten over de helden van het verhaal in twijfel getrokken."

Bekijk hieronder de twee nieuwe trailers voor Halo 5: Guardians.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties