Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo 4 te zien op E3

Per ongeluk gelekt door Microsoft.

De Eurogamer Benelux-crew staat momenteel in Los Angeles aan te schuiven in de rij voor de persconferentie van Microsoft waar het bedrijf zijn plannen uit de doeken zal doen voor het komende jaar maar het ziet er naar uit dat Microsoft per ongeluk zijn grootste verrassing al heeft verklapt.

De Xbox.com website werd namelijk iets te vroeg geüpdate en een aantal nieuwe headlines waren te zien, waaronder het nieuws dat Halo 4 aangekondigd zal worden op Microsoft's E3 persconferentie, samen met een HD-remake van Halo: Combat Evolved.

Microsoft was echter snel in het herstellen van hun foutje, dus voor meer details over deze ongetwijfeld ontzettend succesvolle games zullen we moeten wachten op de hands-on reports van onze reporters ter plaatse!

Getagged als
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties