Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halloween DLC voor Borderlands 2 in aantocht

Draag het hoofd van je vijanden in TK Baha's Bloody Harvest.

De downloadbare uitbreiding Headhunter 1: TK Baha's Bloody Harvest is vanaf 22 oktober te downloaden voor alle versies van Borderlands 2. Dat maakt uitgever 2K Games bekend. Deze kost je €2,99.

TK Baha's Bloody Harvest heeft een Halloween-thema, waarin je eindbazen doodt om vervolgens hun hoofd te dragen. De uitbreiding speelt zich af in een nieuw gebied, Pumpkin Kingpin's pumpkin patch. Daar ga je op zoek naar de stukken van een sleutel, om het uiteindelijk op te nemen tegen Kingpin zelf. Gedode tegenstanders laten onderweg snoepgoed vallen dat je vaardigheden tijdelijk versterkt.

Er is nog een Headhunter-uitbreiding in ontwikkeling, waarover in een later stadium meer informatie volgt. Onlangs verscheen er een Game of the Year Edition van Borderlands 2, met daarin de hoofdgame en alle downloadbare uitbreidingen tot dusver. De RPG/FPS-game is ondertussen meer dan zeven miljoen keer verkocht.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties