Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Half-Life 2: Update mod op Steam verkrijgbaar

Gratis als je het origineel in bezit hebt.

Vanaf vandaag is Half-Life 2: Update beschikbaar op Steam. Deze mod brengt grafische verbeteringen aan in het origineel uit 2004.

De mod brengt verschillende grafische updates aan in de game, zoals verbeterde verlichting, schaduwen, texturen en bug fixes. Daarnaast zijn er aan de nieuwe versie meer dan honderd audio-commentatoren van de mod-bouwers toegevoegd. Een volledige lijst vind je op de Steam-pagina.

Fans werkten al sinds 2009 aan de mod. Half-Life 2: Update wordt nu door Valve ondersteund en is op Steam verkrijgbaar. Tevens hebben Nvidia, Origin PC en EVGA een deel van het project gesponsord.

De mod is gratis te downloaden mits je Half-Life 2 in bezit hebt. De game neemt ongeveer 7 GB vrije opslagruimte in beslag. Een vergelijking met de oude en de nieuwe versie zie je in het filmpje hieronder.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties