Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hades komt naar Xbox en PlayStation

Groen hellevuur.

Tijdens de Microsoft E3-persconferentie is onthuld dat roguelike-game Hades naar Xbox One en Xbox Series X/S komt. De game van Supergiant Games is vanaf 13 augustus beschikbaar op de consoles van Microsoft.

Intussen heeft Supergiant Games ook een eigen trailer onthuld. Daarin is te zien dat de game op dezelfde dag ook naar de PlayStation 4 en PlayStation 5 komt.

Cover image for YouTube videoHades - Xbox & PlayStation Trailer

Na enkele jaren in Early Access kwam Hades vorig jaar officieel uit voor de pc. Intussen is de game ook al beschikbaar voor de Switch. In de game speel je als Zagreus, de zoon van de Griekse god Hades. Je probeert telkens opnieuw uit de onderwereld te ontsnappen en wordt met steeds nieuwe uitdagingen geconfronteerd.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hades

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties