Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hades komt naar Xbox en PlayStation

Groen hellevuur.

Tijdens de Microsoft E3-persconferentie is onthuld dat roguelike-game Hades naar Xbox One en Xbox Series X/S komt. De game van Supergiant Games is vanaf 13 augustus beschikbaar op de consoles van Microsoft.

Intussen heeft Supergiant Games ook een eigen trailer onthuld. Daarin is te zien dat de game op dezelfde dag ook naar de PlayStation 4 en PlayStation 5 komt.

Na enkele jaren in Early Access kwam Hades vorig jaar officieel uit voor de pc. Intussen is de game ook al beschikbaar voor de Switch. In de game speel je als Zagreus, de zoon van de Griekse god Hades. Je probeert telkens opnieuw uit de onderwereld te ontsnappen en wordt met steeds nieuwe uitdagingen geconfronteerd.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties