Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

.Hack//G.U Last Recode aangekondigd

Gameception

De .Hack//G.U-trilogie krijgt een geremasterde versie voor de pc en de PlayStation 4 onder de naam .Hack//G.U Last Recode. De oorspronkelijke games lanceerden in 2006 en 2007 voor de PlayStation 2.

De .Hack//G.U-games zijn singleplayer action-RPG's die zich binnen een MMORPG afspelen. Daardoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld uit te loggen uit de MMORPG-wereld om je emails te checken.

De remastered versie bevat .hack//G.U. Rebirth, Reminisce, en Redemption. De nieuwe versies ondersteunen 1080p-graphics, breedbeeld opties en een framerate van 60fps.

Ook de gameplay krijgt aanpassingen. Zo komt er een Cheat Mode voor spelers die enkel het verhaal van de game willen ervaren.

Eerder vandaag maakte Bandai Namco ook een samenwerking met Capcom bekend omtrent online functionaliteit in fighting games.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties