Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

H1Z1 vanaf vandaag free-to-play

Maar wat is nu de beste Battle Royale?

Ontwikkelaar Daybreak Game Company laat weten dat H1Z1 vanaf vandaag free-to-play is. Alle modi in de game zijn vanaf nu gratis te spelen. Met echt geld koop je daarnaast onder andere nieuwe outfits en loot crates.

Wie de game eerder al kocht, krijgt een 'H1Z1 Appreciation Pack'. Die bevat drie exclusieve skins, 10 Victory Crates en 10.000 Skulls. Daybreak Game Company bedankt ook alle spelers die de game reeds gekocht hebben.

De beslissing om de game free-to-play te maken is enigszins verrassend, aangezien H1Z1 pas enkele weken geleden Early Access heeft verlaten. Vermoedelijk hoopt de studio om op deze manier het succes van concurrenten Fortnite: Battle Royale en PlayerUnknown's Battlegrounds te evenaren.

Ook voor Fortnite: Battle Royale is de beslissing om free-to-play te gaan immers positief uitgedraaid. Vorige maand raakte nog bekend dat Fortnite: Battle Royale een piek van 3,4 miljoen spelers heeft bereikt.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties