Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gun Loco in de prullenbak

Te gek voor woorden.

Square Enix heeft de stekker getrokken uit de ontwikkeling van z'n bizarre derdepersoons shooter Gun Loco. De game werd vorig jaar aangekondigd en zou in de loop van dit jaar exclusief op Xbox 360 verschijnen, maar bij middel van een zwart kader op de plaats waar eens de officiële website te vinden was, laat de uitgever nu weten dat daar niets van in huis zal komen.

Bij z'n aankondiging viel Gun Loco vooral op door de aparte stylering van de personages die varieerde van mannen met ontbloot bovenlijf en een konijnenmasker tot een soort van gladiator met een groene afro. Gameplaysgewijs moest de game een run 'n gun shooter worden met aandacht voor het acrobatieke.

Een reden voor de stopzetting werd niet gegeven, maar persoonlijk hou ik wel van de gedachte dat dit er iets mee te maken had.

Vaya con dios

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties