Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blood and Madness update voor Guild Wars 2 aangekondigd

Bloody Prince Edrick zet Tyria op stelten.

ArenaNet kondigt vandaag de Blood and Madness update voor Guild Wars 2 aan. Deze omvat het thema Halloween en is vanaf 15 oktober beschikbaar.

Tijdens Blood and Madness komt Bloody Prince Edrick de wereld van Tyria op stelten zetten. Deze prins is de zoon van Mad King Thorn die vorig jaar al tijdens het Halloween evenement zijn opwachting maakte. Met deze patch introduceert de ontwikkelaar meerdere activiteiten, zoals Mad Realm Doors, Mad King's Labyrinth, Lunatic Inquisition en Mad King's Clocktower.

Met Mad Realm Doors ga je op een trick-or-treat tocht en Mad King's Labyrinth is een tijdelijke dungeon waar meerdere bazen zich schuil houden. Lunatic Inquisition is een nieuwe PvP-modus en Mad King's Clocktower is een uitdagende springpuzzel, waarin je binnen de tijd de top moet bereiken.

Ten slotte zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd in de vorm van nieuwe ground targeting opties, een optionele manier om schade in kaart te brengen, updates aan het tooltip systeem en enkele bestaande skills en traits zijn onder handen genomen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties