Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Guild Wars 2: End of Dragons release uitgesteld

Op 27 juli krijgen we de eerste beelden te zien.

Via een blogpost laat ArenaNet weten dat End of Dragons-uitbreiding voor Guild Wars 2 wordt uitgesteld. Normaal gezien zou die uitbreiding eind dit jaar uitkomen, maar de release schuift op naar begin 2022.

Volgens de ontwikkelaar is het uitstel te wijten aan de impact van de coronamaatregelen van het afgelopen jaar, waardoor er heel wat vertraging is opgelopen. Op 27 juli komt er wel een eerste livestream van End of Dragons waarin onder andere de nieuwe personages en verhaallijnen aan bod komen.

Daarnaast bevat de blogpost nog goed nieuws, want ArenaNet-veteraan Josh "Grouch" Davis is terug van weggeweest. Davis verliet het bedrijf in 2016 voor een functie bij Amazon, maar keert nu terug als 'head of live operations'.

Ten slotte onthult ArenaNet ook wat er de komende maanden nog allemaal te gebeuren staat. Zo wordt World vs. World verder uitgebreid en krijgt de game ondersteuning voor DirectX 11.

Eind vorig jaar kregen de fans ook als slecht nieuws. Toen werd de Guild Wars 2 release op Steam uitgesteld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Guild Wars 2

PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties