Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Guild Wars 2: End of Dragons releasedatum onthuld

Het einde is nabij.

ArenaNet heeft de releasedatum van Guild Wars 2: End of Dragons bekendgemaakt. De derde uitbreiding voor de nog steeds populaire MMORPG is vanaf 28 februari beschikbaar. Via een nieuwe trailer worden ook alle nieuwe features in de uitbreiding toegelicht.

End of Dragons speelt zich af in Cantha, een Oosters geïnspireerde regio die ook al in de eerste Guild Wars zat. Daarnaast voegt de uitbreiding ook nieuwe manieren om je te transporteren en een nieuwe mastery track toe. Daarmee bouw je kleine robots genaamd Jade Bots waarmee je onder andere spelers kunt reviven.

Cover image for YouTube videoGuild Wars 2: End of Dragons Gameplay Features Trailer

In het nieuwe verhaal staan de Aetherblades centraal als belangrijkste vijanden. Dat is een factie van luchtpiraten die al sinds 2013 in de game opduikt.

Ten slotte meldt ArenaNet dat er naast de standaardeditie van End of Dragons ook een Deluxe Edition is met een exclusieve Cantha raptor skin en Shing Jea dragon boat skiff skin. De Ulimate Edition geeft je daarbovenop ook 4000 gems.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Guild Wars 2

PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties