Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Guild Wars 2 bèta start nog in 2011

ArenaNet gunt zichzelf alle tijd.

We durven er wel eens mee lachen dat ArenaNet met Guild Wars 2 intussen haast een vaste waarde is geworden op elke grote gamesbeurs. Het lachen vergaat ons echter telkens zo'n evenement achter de rug is wanneer het besef daagt dat er opnieuw niets werd aangekondigd over een mogelijke releasedatum voor deze langverwachte MMO.

Guild Wars 2 zou echter wel eens aan zijn laatste beurzen toe kunnen zijn, want ArenaNet bevestigde tijdens de Eurogamer Expo dat het alphastadium op z'n einde loopt en een gesloten bèta nog dit jaar van start zal gaan.

Gebaseerd op het verloop van die gesloten bèta zal dan een startdatum voor de open bèta vastgelegd worden waarvan het resultaat op zijn beurt de finale releasedatum zal bepalen. ArenaNet wil optimaal gebruik maken van de aanmerkingen en feedback die gamers tijdens het spelen van beide bèta's zullen hebben en willen voorlopig dus geen start- en einddatums vastpinnen.

De nieuwste trailer voor deze indrukwekkende MMO.
Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties