Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Guerrilla onthult Insurgent Pack voor Killzone: Shadow Fall

Met nieuwe content voor single- en multiplayer.

Guerrilla Games brengt in april de eerste betaalde downloadbare uitbreiding uit voor Killzone: Shadow Fall. De Insurgent Pack kost €9,99 en maakt onderdeel uit van de Season Pass. Wanneer je die hebt gekocht, is de Insurgent Pack gratis.

De uitbreiding staat voornamelijk in het teken van de multiplayermodus, die wordt aangevuld met de Insurgent-klasse. Hiermee start je de match slechts met een pistool en dien je wapens te stelen van andere spelers middels de 'Steal'-vaardigheid. Met de 'Hack'-vaardigheid zorg je daarnaast ervoor dat vijandige elektronica zich bij jouw team schaart.

De Scout, Support en Assault-klasse krijgen ieder ook een nieuwe vaardigheid, waarvan je de details leest op de PlayStation Blog. Ook krijg je toegang tot drie extra wapens: de M82 uit Killzone 2 en 3, de L512 SMG Pistol en het Sta14 Rifle-sluipschuttersgeweer.

Op multiplayervlak krijg je tot slot nog meer opties om je personage vorm te geven, waaronder een skin en een voice-over pack. Met de content speel je ook nieuwe uitdagingen en bijbehorende Trophies vrij.

De Insurgent Pack voegt tevens de Elite Mode toe aan de singleplayer van Shadow Fall. Op deze hogere moeilijkheidsgraad heb je maar drie levens tot je beschikking.

Killzone: Shadow Fall's multiplayer is deze week gratis te proberen voor iedere PlayStation 4-bezitter. Daarbij brengt Guerrilla Games ook twee gratis levels uit, The Cruiser en The Hangar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties