Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Guerilla Games spreekt over potentiële Horizon Zero Dawn sequel

"Meer machines."

In een interview met Game Informer spreekt Guerilla Games over wat de ontwikkelaar in een sequel op Horizon Zero Dawn wil doen.

"We zijn overweldigd door de klik die spelers met Aloy en het verhaal voelen", zegt schrijver John Gonzalez. "Mocht er een vervolg komen, dan willen we die klik respecteren door een verhaal te schrijven dat minstens even goed is."

Ook regisseur Mathijs de Jonge is tevreden met de positieve feedback op Horizon Zero Dawn, maar erkent dat de game soms tekortschiet.

"Door de omvang van het project was het te verwachten dat sommige stukken niet uitstekend zijn. We nemen de kritiek ter harte bij onze plannen voor de toekomst van Horizon Zero Dawn."

Tekenaar Jan-Bart van Beek wil alvast één ding in een Horizon Zero Dawn sequel: "Meer machines, want die zijn erg leuk om te ontwerpen, te bouwen, te animeren en om mee te spelen."

Het interview doet ook vermoeden dat er een patch op komst is die spelers toelaat om Aloy met meer wapens uit te rusten. "Het wapenwiel had oorspronkelijk ruimte voor meer wapens," zegt de Jonge.

"Het wisselen tussen verschillende wapens ging door de controls echter te traag. We hebben wel een aantal ideeën over hoe we dat kunnen verbeteren, maar daarover kan ik nog niks zeggen."

Guerilla Games lanceerde eerder Horizon Zero Dawn patch 1.10, die de distributie van items aanpast. Carls Horizon Zero Dawn review lees je ook op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Bert Van der Hoogerstraete avatar

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Reacties