Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Guerilla Games: 'Horizon Zero Dawn pc-problemen hebben hoogste prioriteit'

Horizon Zero Down.

De pc-versie van Horizon Zero Dawn zorgt bij veel spelers momenteel voor technische problemen. Dat is ook ontwikkelaar Guerilla Games niet ontgaan. De studio laat immers weten dat het aanpakken van die problemen de hoogste prioriteit krijgt.

In een statement op Steam bedankt Guerilla Games iedereen die de tijd nam om de crashes en andere technische problemen te melden via Steam, Reddit of de website. Verder vraagt de ontwikkelaar aan iedereen om de problemen die ze ondervinden ook in de toekomst te blijven melden. Van zodra de grootste problemen gevonden en opgelost zijn, brengt de ontwikkelaar een eerste update uit.

Dat er problemen zijn met de pc-port merkte ook Michiel op in zijn Horizon Zero Dawn pc versie review. Schrikken de huidige pc-problemen van de game je niet af, check dan zeker ook eens de Horizon Zero Dawn systeemeisen voor pc om te weten of je pc de game aankan.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties