Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA5: error CE-32937-4 en GTA Online-problemen duiken op

Personages in sommige gevallen niet over te zetten.

Grand Theft Auto V-spelers die de game vandaag opnieuw hebben gekocht voor de PlayStation 4 en Xbox One, stuiten momenteel op verschillende bugs. Daardoor is het mogelijk dat je tegen onderstaande problemen aanloopt.

Heb je Grand Theft Auto Online niet meer gespeeld sinds 2013, dan bestaat de kans dat je online personage niet over te zetten is naar de nieuwe versie. Als dat het geval is, krijg je een foutmelding. Rockstar Games is op de hoogte van deze bug en hoopt spoedig met een oplossing te komen.

Ook loop je mogelijk tegen 'error CE-32937-4' aan. Die foutmelding geldt alleen voor de PlayStation 4-versie en hangt samen met de zogenaamde 'day one patch.' Deze is 1,14 GB groot en wordt in sommige gevallen niet juist geïnstalleerd.

De patch is nodig om Grand Theft Auto Online in te kunnen, maar de singleplayer blijft met of zonder patch gewoon speelbaar. Rockstar Games heeft hierop nog niet gereageerd.

Check op Eurogamer Benelux overigens ook de GTA5 cheats.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties