Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

'GTA V voor pc, PS4, Xbox One heeft first-person modus'

Zowel lopend als vanuit auto.

Grand Theft Auto V voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One heeft vermoedelijk een first-person modus. Dit blijkt uit een inmiddels verwijderde supportpagina op de website van ontwikkelaar Rockstar.

Deze optie zou zowel in de auto als te voet in te schakelen zijn. Op de pagina stonden meer toevoegingen aan de heruitgave van de open-wereld actiegame, zoals nieuwe dieren die door Los Santos wandelen. Daarnaast wordt er in de lijst ook gesproken over een video-editor, nieuwe easter-eggs en een aangepast keuzescherm voor personages.

Rockstar heeft nog niet gereageerd op het lek van informatie. De releasedatum van Grand Theft Auto V voor de pc, PlayStation 4 en Xbox raakte onlangs bekend. De game komt op 18 november uit voor de consoles en op 27 januari op de pc. Ook is de Grand Theft Auto V soundtrack uitgebreider dan op de vorige versies.

Vergeet niet dat je ondertussen natuurlijk nog steeds de GTA 5 cheats kunt gebruiken om Los Santos naar je hand te zetten.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties