Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA V in de maak?

Meer geruchten...

Uit een opgedoken pagina van een zogenaamd 'casting agency' zou wel eens kunnen blijken dat GTA V in de maak is. Op de pagina worden acteurs gezocht voor vijf personages: Een jonge liberaal tussen 18 en 25 die gelooft in een samenzwering van de Republikeinen tegen Amerika, een 'creepy' blanke man die denkt dat technologie een kwaad is, een jonge vrouw geobsedeerd door seksfeestjes die beroemd wil worden, een tienerjongen die het recht verdedigt van jonge jonges om alcohol te drinken. Klinkt allemaal al erg GTA als je het mij vraagt, maar vooral door het laatste personage zou het volgens speculanten om GTA V gaan: een 40-jarige 'man-boy love' activist die net uit een Indonesische gevangenis komt. De naam van het personage is James Pedeaston, en dat is toevallig een man die een radioprogramma had in GTA: San Andreas.

Allemaal nogal vergezocht, maar ook heel goed mogelijk dus. Bovendien werden eerder deze maand bepaalde domeinnamen rond de game geregistreerd. De E3 lijkt ons alvast de perfecte plaats om de aankondiging te maken.

Getagged als

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties