Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Trilogy bevat Big Head cheat

Kopzorgen.

Eerder deze week maakte Rockstar Games bekend dat niet alle cheats uit de oorspronkelijke games in Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition zitten, maar nu blijkt dat er ook volledig nieuwe cheats zijn toegevoegd. Zo is het alle drie de games mogelijk om de hoofden van alle personages reusachtig groot te maken.

Om die Big Head cheat te activeren, gebruik je de knoppencombinatie ↑, ↑, ↓, ↓, ←, ←, →, →, O, X op de PlayStation, of de corresponderende knoppen op de andere consoles. Dat is meteen ook een verwijzen naar de beroemde 'Konami cheat' die vooral in de jaren '90 in heel wat games zat.

Benieuwd naar de andere cheats die je kunt activere? Hier vind je alvast alle GTA 3 cheats, GTA Vice City cheats en GTA San Andreas cheats uit de oorspronkelijke games. Deze artikels krijgen een grondige upgrade van zodra we meer weten over nieuwe en verdwenen cheats in de GTA Trilogy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties