Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition nu te koop - 5 dingen die je moet weten

Drie voor de prijs van één.

Voor zowel nieuwkomers als nostalgici is het een interessante releasedag vandaag. Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition is namelijk nu te koop.

Waarom zou je deze GTA Trilogy remaster echter kopen? Hier lees je in het kort vijf dingen die je moet weten als je interesse hebt.

  • Zoals de titel doet vermoeden gaat het hier om een bundel van drie games: GTA 3 (2001), GTA: Vice City (2002) en GTA: San Andreas (2004).
  • Dankzij de Unreal Engine 4 wordt op de PlayStation 5 en Xbox Series X een 4K-resolutie met 60 fps ondersteund, terwijl de pc-versie weer Nvidia's DLSS-techniek ondersteunt.
Cover image for YouTube videoGrand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Trailer
  • Met onder meer verbeterde besturing en navigatie heeft Rockstar Games ook aan de spelerservaring gedacht. Ook een snelle herstart na gefaalde missies helpt daarbij.
  • GTA Trilogy remaster is de eerste GTA-game op een Nintendo-platform sinds 2009. Met de Switch kun je met het touchscreen gebruiken voor zooming en menu's, maar ook Gyro Aiming is op de handheld/console beschikbaar.
  • GTA: The Trilogy - The Definitive Edition is vanaf vandaag alleen digitaal te koop, maar vanaf 9 december 2021 ook fysiek verkrijgbaar. Ook een Android- en iOS-versie zit in de pijplijn.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties