Skip to main content

GTA Online vanaf 13:00 uur speelbaar

En het kost je niets extra.

Rockstar Games maakt bekend dat Grand Theft Auto Online vanaf 13:00 uur speelbaar is, zowel op de PlayStation 3 als de Xbox 360. Per regio kan de tijd iets afwijken, omdat Sony en Microsoft per regio de update loslaten.

Nadat de update is gedownload, is GTA Online gratis te betreden vanuit het hoofdmenu, of door in de singleplayer het vierde (onderste) karakterslot te kiezen.

Wanneer je Grand Theft Auto V nog niet hebt uitgespeeld, hoef je je geen zorgen te maken voor spoilers. De verhaallijn in GTA Online dient als prequel, en speelt zich dus af voor de gebeurtenissen uit het hoofdverhaal.

In GTA Online creëer je je eigen personage en kun je in totaal met zestien man tegelijk San Andreas op stelten zetten. Je kan er missies met elkaar voltooien (meer dan 500 missies in totaal) om geld te verdienen, waar je vervolgens huizen, wapens en voertuigen mee koopt. Via microtransacties kun je dit proces versnellen.

Je hoeft tevens niet per se voor actie te kiezen: sporten als tennis en golf of tegen elkaar racen behoren ook tot de mogelijkheden.

In afwachting van GTA Online kun je nu op Eurogamer Benelux de GTA 5 review lezen. Of aan de slag met de GTA 5 cheats natuurlijk.

Bekijk op YouTube

Read this next