Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online update voegt nieuwe Trading Places modus toe

Team Deathmatch met plottwist.

De nieuwste GTA Online update voegt de Trading Places Remix-modus toe en een Canis Freecrawler.

Sinds de release van de GTA Online: After Hours-uitbreiding krijgt de game wekelijks updates. Deze keer valt Trading Places Remix het meest op.

Trading Places is een soort Team Deathmatch waarin spelers van bij het begin opgedeeld worden in 'winnaars' en 'verliezers'. Losers moeten Winners doden om van plaats te wisselen. Zit je op het einde bij de winnaars, dan heb je ook gewonnen.

In Trading Places Remix echter zijn de spelers Beasts of Juggernauts. De Beasts dragen een apenmasker en hebben bijzondere vaardigheden zoals Super Jump, maar verdienen geen punten. Juggernauts zijn zwaar bepantserd en verdienen punten voor de tijd die ze in het team doorbrengen.

De andere nieuwe feature is de Canis Freecrawler. Rockstar omschrijft dat voertuig als een "familievriendelijke SUV". Ten slotte krijgen nachtclubeigenaars deze week extra inkomsten en speciale cosmetische items bij het inloggen.

Heb je voorlopig even genoeg van GTA Online? Bekijk dan onze GTA Cheats om de singleplayer nog chaotischer te maken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties