Skip to main content

GTA Online update voegt nieuwe versie Oppressor hyperbike toe

Vliegt ervandoor!

De nieuwste GTA Online update voegt een mobile command center, nieuwe client jobs en een nieuwe versie van de Oppressor hyperbike toe.

Sinds de launch van de GTA Online: After Hours uitbreiding krijgt de game wekelijkse updates. Deze week valt vooral de nieuwe upgrade van de Oppressor hyperbike op.

De originele Oppressor was een rocket-powered motor die dankzij zijn snelheid al snel erg populair werd. Het nieuwe Pegassi Oppressor Mk. II doet hier nog een schepje bovenop: de Mk. II wordt namelijk door een heuse jet engine aangedreven.

En dat is slechts een van de nieuwe features: de update voegt de Benefactor Terrorbyte toe, een custom command unit die je zowat overal kunt deployen. De Terrorbyte heeft turret, drone en missile battery stations en een Vehicle Workshop om de Oppressor aan te passen.

De nieuwe Oppressor en Terrorbyte in actie.

De Terrorbyte computer biedt ook toegang tot zes nieuwe Client Jobs. Om deze te voltooien, moet je secure data hacken, juwelen stelen en geld van bankovervallers terugstelen.

De Oppressor Mk. II en Terrorbyte zijn vanaf vandaag beschikbaar. Je vindt ze in de inventaris van Warstock Cache and Carry.

Speel je GTA 5 ook nog wel eens in singleplayer? Gebruik dan onze GTA 5 cheats om totale chaos te stichten.

Read this next