Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online update brengt nieuwe races en auto's

'Welcome to the Underground'

De nieuwste GTA Online update die op 20 juli live gaat, voegt nieuwe events en auto's toe aan de game.

De update heet Los Santos Tuners en brengt de wereld van illegale straatraces met getunede auto's naar GTA Online. Er worden in totaal zeventien nieuwe auto's toegevoegd, en sommige auto's worden nog sneller. Dat laatste wordt echter alleen in de Xbox Series X/S- en PlayStation 5-versies doorgevoerd.

De nieuwe auto's, geimporteerde bolides alsook Amerikaanse muscle cars, zijn te bewonderen in de LS Car Meet, een nieuwe social hub waar spelers met hun getunede auto's kunnen pochen. Wapens zijn er niet toegestaan, zodat je in alle rust kunt genieten van de omgeving.

Er worden ook nieuwe races aan de game toegevoegd met unieke leaderboards. Zo zijn er Head-to-head races, Time Trials en Street Races. Ook is er Scramble, waar vier spelers door Los Santos racen om als eerste twintig checkpoints aan te tikken.

Er valt Rep te verdienen in deze nieuwe update waarmee je unieke rewards kunt verdienen. Je kunt ook voor vijftigduizend GTA dollars een lidmaatschap voor de Car Meet aanschaffen. Daarmee ontgrendel je nog meer privileges zoals een Modding area, een Tattoo shop en de mogelijkheid om je eigen meet-omgeving te maken.

In ander GTA nieuws: Onlangs zijn er een groot aantal GTA Mods offline gehaald.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties