Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online trailer bevat mogelijk hint naar GTA 6

Wordt het lange wachten binnenkort beloond?

Alerte fans hebben mogelijk een eerste echte verwijzing naar het bestaan van GTA 6 gevonden. In een nieuwe trailer voor GTA Online hebben ze een reeks GPS-coördinaten ontdekt. Als je die ingeeft in Google Maps, kom je terecht in Virginia in de Verenigde Staten.

Dat is op zich niet bijzonder. Als je echter de exacte locatie beter bekijkt, zie je een kronkelweg die het Romeinse cijfer VI - oftewel 6 - lijkt te vormen. Mogelijk is dat toeval, maar dit zou best eens de eerste concrete verwijzing naar het bestaan van GTA 6 kunnen zijn.

Hoewel het zo goed als zeker is dat GTA 6 in ontwikkeling is, zwijgt Rockstar Games voorlopig in alle talen over het bestaan ervan. Eerder deze maand bekende Strauss Zelnick, de CEO van uitgever Take-Two, wel dat GTA 6 waarschijnlijk meer dan 60 euro zal kosten. We hebben alvast ook even alle GTA 6 geruchten voor je opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

GTA 6

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties