Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online: The High Life update volgende week beschikbaar

Dure appartementen, nieuwe auto's en meer luxe.

De gratis High Life update van Grand Theft Auto Online is vanaf 13 mei beschikbaar. Dit meldt ontwikkelaar Rockstar in een nieuwe weblog.

Met de automatische update ben je in staat twee panden te bezitten. Ook zijn er nieuwe luxe appartementen toegevoegd aan Los Santos, waaronder Eclipse Towers en Richards Majestic. Daarnaast zijn er ook nieuwe voertuigen ontworpen om je garage mee te vullen.

Zo rijd je rond in de auto's Huntley S, Dewbauchee Massacro en Pegassi Zentorno, maar ook op de motor Dinka Thrust. De voertuigen koop je in de onlinemodus bij Legendary Motorsport en zijn tevens ook beschikbaar in de garage van de verhaalmodus.

Een deel van de races waarin je deelneemt is voorzien van de zogenaamde 'Non Contact' optie. Bij het inschakelen hiervan raken spelers elkaars voertuigen niet en ontstaan er dus geen botsingen. Wel kun je nog gewoon tegen het reguliere verkeer aanrijden..

De eveneens toegevoegde 'Mental State' status geeft je inzicht in welke mentale staat nabijgelegen medespelers zich bevinden. Dit varieert van passief tot onstabiel. Tot slot brengt The High Life een nieuw wapen naar de Ammu-Nation winkels: de Bullpup Rifle.

Bekijk ook ons overzicht van GTA 5 cheats.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties