Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online spelers wandelen massaal in cirkels voor Los Santos Tuners update

Draait zich suf.

De GTA Online Los Santos Tuners update zorgt dat spelers massaal in cirkels wandelen op de 'car meet' om Tuner RP te krijgen. Dat ontdekte de redactie van Kotaku.

Dankzij de nieuwe update krijgt GTA Online een Tuner Reputation-systeem waarin je rank 1000 bereikt door Reputation Points (RP) te verzamelen. Omdat je enorm veel RP moet verzamelen en dat onder andere doet door rond te lopen op de car meet, zorgen spelers ervoor dat ze in cirkels blijven lopen terwijl ze AFK (away from keyboard) zijn.

Omdat dit makkelijk te verwezenlijken is door een elastiekje rond de analoge stick te binden of door de W-toets op je toetsenbord ingedrukt te houden en de game je niet uit de server zet als je voortdurend in beweging blijft, pikten spelers dat trucje massaal op.

In gelijkaardig nieuws is GTA 5 150 miljoen keer verkocht en verdwijnt Grand Theft Auto 5 in augustus uit de Xbox Game Pass-bibliotheek .

Wie meer te weten wilt komen over de bovenstaande update, bekijkt best onze gids over de GTA Online Los Santos Tuners update

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties