Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online organiseert dit weekend speciaal Lowriders Event

Gon' catch me ridin' dirty.

Ontwikkelaar Rockstar maakt bekend dat Grand Theft Auto Online dit weekend een speciaal Lowriders Event krijgt. Het evenement vindt enkel plaats op de pc, Playstation 4 en Xbox One.

Het Lowriders Event viert de release van de onlangs uitgebracht Lowriders update voor GTA: Online. De festiviteiten duren van vrijdag 23 oktober tot en met zondag 25 oktober en brengen een aantal unieke unlocks met zich mee.

Zo geeft deelname aan het Event je drie nieuwe caps. Je bent wel verplicht om elke dag in te loggen om ze allemaal te bemachtigen. Rockstar geeft je dit weekend tevens 25 % korting op elke nieuwe garage die je koopt.

Deze korting is echter alleen beschikbaar als je e-mailadres bij de Rockstar Social Club is geregistreerd. Je moet ook lid zijn van de Rockstar Games Mailing List en tot tenminste één Social Club Crew behoren.

Het Lowriders Event introduceert dit weekend drie nieuwe Adversary Modes, namelijk Offense Defense, Keep the Pace en Relay. Deze zijn aan de Event playlist toegevoegd. Het voltooien van de Playlist geeft je een 'enorme ammo cache' als beloning.

Bezitters van de PlayStation 3- en Xbox 360-versie van Grand Theft Auto 5 krijgen dit weekend een alternatief evenement. Zo ontvangen zij gedurende het weekend dubbele GTA$ en dubbele RP voor alle races. Rockstar verhoogt ook tijdelijk de snelheid van Event Crate Drops in de game.

Een lijst met grootste controverses in de geschiedenis van Grand Theft Auto lees je op de site.

Buiten events om kan je natuurlijk nog altijd de GTA 5 cheats voor wapens, geld en wapens gebruiken om keet te schoppen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties