Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online niet langer speelbaar op 12 GB-PlayStation 3

Spelers moeten hun harde schijf vervangen.

Grand Theft Auto Online is niet langer speelbaar op de 12 GB-PlayStation 3, zo laat Rockstar Games weten.

Doordat de wereld van GTA Online steeds uitgebreider wordt door updates, is de limiet van de 12 GB aan interne opslagruimte momenteel bereikt. Sinds de Flight School-update van vorige week is de online modus van Grand Theft Auto V er dan ook niet meer speelbaar op.

Spelers die tegen dit probleem zijn aangelopen, moeten de harde schijf van hun PlayStation 3 upgraden om Grand Theft Auto Online te blijven spelen.

Het is nog wel mogelijk om de verhaalmodus van Grand Theft Auto V te spelen. Dit betekent wel dat je niet verbonden moet zijn met het PlayStation Network en geen gebruik meer kunt maken van bijkomende updates. In die modus kan je trouwens ook aan de slag met de GTA 5 cheats voor geld, wapens en auto's.

Hoe je veilig de harde schijf van je PlayStation 3 upgrade is te lezen op de officiële PlayStation website.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties