Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online next-gen release onthuld

Ook los verkrijgbaar in de store.

Rockstar heeft bekendgemaakt dat de next-gen versie van GTA Online op dinsdag 15 maart 2022 uitkomt. Voor het eerst is Grand Theft Auto Online ook los te verkrijgen voor degene die niet geïnteresseerd in de singleplayermodus zijn.

Nieuwe spelers van de onlinemodus kunnen de intro-missie van de singleplayer verhaallijn nu overslaan en direct aan de slag gaan. Om de basis onder de knie te krijgen, is er een speciale tutorial gemaakt voor Grand Theft Auto Online.

Cover image for YouTube videoGTA Online: The Contract - Out Now

Nieuwkomers kunnen daarnaast via de Career Builder snel aan het werk gaan bij een van de vier bedrijven. Als bonus krijgen zij geld om ze een handje op weg te helpen. Ook oude spelers krijgen de keuze om hun personage opnieuw te starten om op elk moment van de Career Builder gebruik te maken.

De Playstation 5- en Xbox Series X/S-versie van GTA Online bevat de nieuwe Hao's Special Works autowinkel. Hier kun je voertuigen upgraden om zo de perfecte ervaring te bereiken met de nieuwe hardware van de next-gen consoles.

Verder heeft Rockstar meer nieuws bekendgemaakt. Zo heeft de studio de GTA 5 next-gen release bekendgemaakt en officieel bevestigd dat GTA 6 in ontwikkeling is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties