Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online krijgt Running Back Adversary Mode

American Football met auto's.

Ontwikkelaar Rockstar Games maakt bekend dat Grand Theft Auto Online vandaag de Running Back Adversary Mode krijgt. De modus is alleen speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De studio beschrijft de modus als 'American Football met auto's'. In Running Back nemen twee teams van vier tot acht spelers het tegen elkaar op. Elk team start aan het uiteinde van een rijbaan en krijgt de beschikking over verschillende auto's.

Het doel van Running Back is om de zogenaamde Runner naar de verste uithoek van de rijbaan te krijgen. De modus is speelbaar in Raton Canyon Bridge, La Mesa Bridge en Zancudo Tunnel.

Rockstar organiseert later vandaag een livestream waarin de modus te zien is. De stream is onder andere te volgen via het Rockstar Twitch-kanaal. Een overzicht van de grootste controverses in de geschiedenis van Grand Theft Auto lees je hier nog eens.

Verder kan je in de singleplayer nog steeds aan de slag met de GTA 5 cheats voor geld, auto's en wapens.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties