Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online krijgt nieuwe verhaallijn met Dr. Dre

Een volgende episode voor GTA.

Rockstar Games heeft een nieuwe GTA Online content update aangekondigd genaamd "The Contract". Die bevat niet alleen een nieuwe verhaallijn, maar ook nieuwe wapens, voertuigen en missies. Ook Dr. Dre maakt opnieuw zijn opwachting, na zijn eerdere verschijning in The Cayo Perico Heist.

Het verhaal focust zich deze keer op Franklin. Een paar jaar na zijn laatste grote kraak heeft hij zijn eigen onderneming genaamd "F. Clinton and Partner" die zich specialiseert in helpen van de topklasse van Los Santos. Zo komt hij in contact met Dr. Dre, wiens gsm met onuitgegeven muziek in de verkeerde handen is gevallen.

Cover image for YouTube videoGTA Online: The Contract – Coming December 15

Naast dit nieuwe verhaal gaat de update gepaard met een grondige herziening van de radio stations. Niet alleen komt er een nieuw radio station met een aantal speciale gastheren, ook de bestaande radio stations krijgen een hele reeks nieuwe nummers van onder andere Dr. Dre en nog een hele hoop andere artiesten. In het promofilmpje krijg je alvast een hint over wie één daarvan zou kunnen zijn.

Dr. Dre keert terug in The Contract

Daarnaast wordt de wereld nog ietsje meer gevuld met nieuwe taken, wapens en voertuigen. Het promomateriaal spreekt van een compacte EMP-werper en een stun gun.

The Contract is vanaf 15 december 2021 beschikbaar. De nieuwe muziek van Dr. Dre in de game is geen grote verrassing. Enkele weken terug had Snoop Dogg al onthuld dat Dr. Dre muziek maakt voor GTA.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur

Arthur De Backer

Contributor

Reacties