Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online krijgt nieuwe Sumo maps, Tornado Custom, dubbele RP

Ie wie waai weg tijdens de Tornado Week.

In Grand Theft Auto Online is het van 1 april tot en met 7 april Tornado Week. Tijdens die week staan er verschillende evenementen en gebeurtenissen gepland in de game.

Zo zijn er twee nieuwe Sumo maps beschikbaar. Die zijn te vinden op de SS Bulker en op het dak van Sightings Bar and Restaurant. In de Sumo Adversary mode probeer je je tegenstander uit de arena te duwen zonder dat je zelf er vanaf valt.

Vanaf 5 april kun je de Declasse Tornado Custom kopen bij Benny's Original Motor Works. Deze lowrider is geheel aan te passen naar smaak. Benny's Original Motor Works biedt 25 procent korting op verschillende mods. Dynasty 8 verkoopt garages met tien plekken tegen tien procent korting.

Gedurende de gehele week verdien je dubbele RP in de Curated playlists, alle Sumo Adversary Modes, Contact Missions uit GTA Online: Lowriders en verschillende Race playlists.

Onlangs is aan het licht gekomen dat Rockstar overwoog om Grand Theft Auto: Tokyo te maken.

Ondertussen kan je natuurlijk nog steeds aan de slag met GTA 5 cheats voor geld, wapens en auto's in de singleplayer.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties