Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online krijgt nieuwe mode met gocarts

Kart Krash: Full Auto.

Rockstar Games heeft in de nieuwste update voor GTA Online een nieuwe modus met gocarts toegevoegd aan de game. In Kart Krash: Full Auto neem je het alleen of met een team op tegen andere spelers met bewapende autootjes.

Gocarts zitten al langer in de game, maar in de nieuwe modus heb je nu een afzonderlijke arena waar je het tegen anderen opneemt. Het eindresultaat lijkt sterk op bijvoorbeeld de Battle Mode uit Mario Kart.

Kart Krash: Full Auto speel je met maximaal acht spelers. Iedereen begint met een standaard gocart met een machinegeweer, maar tijdens de game verzamel je power-ups waarmee je je voertuig in onder andere een tank of monster truck verandert.

Intussen blijft het wachten op een volwaardige opvolger voor de game. Wij hebben alvast alle GTA 6 geruchten voor je verzameld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties