Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online krijgt nieuwe Inch By Inch Adversary Mode

Beetje bij beetje blijft die game maar groeien.

Van nu tot 14 april kun je in Grand Theft Auto Online dubbele Cash en Respect verdienen. Tevens kun je de nieuwe Adversary Mode Inch by Inch spelen.

Het weekend is opgedeeld in verschillende playlists die de bonus op verschillende data uitdelen. Het schema is als volgt:

  • 8 april - 9 april: Adversary Modes 1 playlist
  • 10 april - 11 april: Adversary Modes 2 playlist
  • 12 april - 14 april: Inch by Inch 1

In de nieuwe Inch by Inch Adversary Mode vecht je om een pakketje, dat je naar een veilige zone in het eindgebied van je team moet brengen. Je kunt tijdens het dragen niet schieten, dus de rest van je team moet je tegen vijandig vuur beschermen.

Vanaf 12 april verkoopt Benny's Original Motorworks ook de Vapid Minivan. De auto heeft een rood interieur en van buiten zwarte lak met groene schedels. Verschillende wapenwinkels verkopen sniper rifles, shotguns en body armor met een korting.

Rockstar werkt hard aan updates van GTA Online, maar vergeet niet dat je GTA 5 cheats enkel in de singleplayer kunt gebruiken!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties