Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online krijgt nachtclubs als DLC

Eat, sleep, rave, repeat.

Rockstar heeft bekendgemaakt dat Grand Theft Auto Online nachtclubs krijgt. De feature maakt zijn opwachting in een update die in juli wordt uitgerold.

Je kunt in Los Santos niet alleen je eigen nachtclub openen, maar houd je ook bezig met de inrichting en promotie van je club. Daarnaast zoek je de muziek uit en laat je dj's zoals Solomun, Tale Of Us, Dixon en The Black Madonna draaien.

Het runnen van een succesvolle nachtclub zorgt voor de nodige winst. Het is volgens Rockstar 'eerlijk werk' dat als dekmantel voor je louche ondernemingen in Disruption Logistics, The Open Road, SecuroServ and Free Trade Shipping Co. dient.

Rockstar reikt binnenkort ook een immense cash bonus uit om de update te vieren. Als je tussen nu en 2 juli inlogt op de game, en dan tussen 3 en 9 juli terugkeert, dan komt er 300.000 dollar op je Maze bankrekening.

Binnenkort komt Rockstar met meer details over de update in GTA Online, waaronder een releasedatum. In afwachting kan je natuurlijk nog altijd de GTA 5 cheats om chaos te creëeren in Los Santos.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties