Skip to main content

GTA: Online krijgt Lowriders update

They see me rollin'. They hatin'.

Rockstar Games kondigt Grand Theft Auto Online: Lowriders aan. Deze gratis update voor GTA: Online introduceert nieuwe missies, wapens en auto's.

In deze update krijg je toegang tot een nieuwe shop: Benny's Original Motor Works. In deze winkel krijg je de mogelijkheid om een van de zes aanpasbare auto's te kiezen, die Benny vervolgens kan upgraden naar een lowrider. Rockstar geeft aan dat onder andere het motorblok, interieur en ophanging aanpasbaar zijn.

Bekijk op YouTube

Ook kan je de auto voorzien van hydrauliek die je gepimpte wagen laat stuiteren en is de stereo-installatie aan te passen met een subwoofer.

Met deze update zijn er ook nieuwe missies met Lamar beschikbaar. Rockstar raadt aan jezelf goed te bewapenen en je meest betrouwbare vrienden mee te nemen, want "het zal er hectisch aan toe gaan". Je bewapent jezelf met de nieuwe wapens die verkrijgbaar zijn bij Ammu-Nation, zoals de machete en het machine pistool.

De update komt enkel uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Tot slot zijn er nieuwe mogelijkheden voor het aanpassen van je character, zoals nieuwe kledingstukken en haarstijlen. De update komt op 20 oktober uit. Eurogamer doet een drive-by van de 5 grootste controverses in de geschiedenis van Grand Theft Auto.

Naast GTA Online kan je natuurlijk ook nog steeds aan de slag in de singleplayer versie van GTA 5. Daar kan je ook lekker de GTA 5 cheats gebruiken.

Read this next