Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online krijgt Halloween Surprise update

Voegt o.a. nieuwe voertuigen toe.

Ontwikkelaar Rockstar maakt bekend dat Grand Theft Auto Online een Halloween Surprise update krijgt.

De update stelt je in staat om vanaf donderdag 29 oktober tot en met maandag 16 november speciale voertuigen, maskers en andere voorwerpen te verzamelen. Deze zijn alleen beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One en blijven ook na 16 november in je inventory.

De update voegt twee nieuwe voertuigen aan GTA Online toe. Zo krijgt de game de Lurcher Hearse en Franken Stange. Beide auto's zijn maar beperkte tijd verkrijgbaar.

Halloween Surprise geeft je ook de beschikking over twintig nieuwe Bobbleheads die je op het dashboard van je lowrider kunt zetten. Ook heb je de optie om nieuwe Masks en Face Paints voor je personage te kopen. De maskers zijn ook te gebruiken tijdens Heists.

De Slasher Adversary modus wordt middels de update eveneens aan GTA Online toegevoegd. In deze modus proberen acht spelers zo lang mogelijk te overleven terwijl een Slasher ze op de hielen zit.

De Halloween Surprise update hoeft niet apart gedownload te worden. De nieuwe voorwerpen voor GTA 5 zaten namelijk verstopt in de Lowriders update voor de game. Enige tijd geleden raakte al bekend dat GTA Online Halloween items krijgt.

De Lurcher Hearse
De Franken Stange

Halloween of niet, in de singleplayer kan je altijd de GTA 5 cheats gebruiken om iedereen in Los Santos de stuipen op het lijf te jagen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties