Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online I'm Not a Hipster-update nu beschikbaar

Word even hip als Trevor.

Rockstar Games onthult de I'm Not a Hipster-update voor Grand Theft Auto Online. De update is nu gratis beschikbaar en geeft je onder andere toegang tot skinny jeans, retro T-shirts, tatoeages, maskers en kapsels.

Daarnaast zijn er zeven nieuwe voertuigen toegevoegd aan de onlinemodus van de open wereld game, zoals de klassiek-getinte Glendale en Rhapsody. Wanneer je level 100 bereikt beschik je over de Dubsta; een auto met zes stoelen. Uit de campagnemodus zijn tevens tien auto's overgezet naar Grand Theft Auto Online, waaronder Franklins Bravado Buffalo S en Trevors Karin Rebel.

Ook zijn er aan de activiteiten een aantal jobs toegevoegd. Zo zijn er nieuwe Races, Deathmatches, Captures en Gang Attacks te spelen. Tot slot past de ontwikkelaar een aantal wijzigingen toe aan de gameplay. Het gebruiken van traangas is effectiever, verzekeringsgeld kan niet geclaimd worden bij spelers zonder financiële middelen, en verschillende ontwerpfouten zijn uit de game gehaald.

Bekijk de volledige lijst aan toevoegingen op de website van Rockstar Games. Grand Theft Auto V voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One is onlangs aangekondigd tijdens de E3-beurs. De overzetting komt in de herfst van 2014 uit. Er zullen ook GTA 5 cheats voor PS4 en Xbox One zijn.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties