Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online Heists - gids en tips

We helpen je deze heists tot een goed einde te brengen.

Als je GTA Online speelt, dan kun je niet om de Heists heen. Deze epische missies vergen het uiterste van je criminele vaardigheden en natuurlijk goed teamwerk, maar de beloningen zijn het meer dan waard.

Om de buit echter in de wacht te slepen, heb je flink wat informatie nodig, moet je de juiste stappen zetten, materiaal verzamelen en natuurlijk het perfecte team samenstellen. Daarom hebben wij deze GTA Online Heists gids tips voor je opgesteld waarmee je zonder problemen de perfecte heists kan doen. Veel succes!

We hebben voor elke GTA Online Heist een aparte pagina gemaakt, maar onder de inhoudsopgave kan je ook nog algemene tips vinden. We raden aan deze eens snel door te nemen voordat je in het echte werk vliegt!

GTA Online Heists - Hoe elke heist voltooien

GTA Online Heists tips om je te helpen starten

We twijfelen er niet aan dat het jeukt om zo snel mogelijk in de Heists te vliegen, maar toch raden we je aan om eerst even deze korte tips door te nemen:

  • Een headset is cruciaal. De Heists zijn vaak erg ingewikkeld, waardoor je nood hebt aan degelijke communicatie met je crewleden. Een team werkt alleen als iedereen samenwerkt. Ben je op zoek naar een goeie headset, neem dan zeker een kijkje naar onze aanraders van beste gaming headset in 2020.
  • Zorg dat je steeds de juiste persoon op de juiste plaats hebt. Ben je geen geweldige chauffeur, wees dan eerlijk tegen je team. Dat geldt ook voor je vliegtuigkunsten, of je geduld bij sluipen.
  • Net om eerlijkheid te garanderen, is het verstandig om zoveel mogelijk met vrienden te spelen. Je kent elkaar en weet wat je van elkaar kan verwachten. Bovendien zijn de Heists simpelweg een ideale activiteit om een avondje met vrienden door te brengen.
  • Wees voorbereid. Hoewel je tijdens de heists zelf belangrijke uitrusting krijgt, moet je toch voornamelijk vertrouwen op je eigen materiaal. Bouw je GTA Online carrière dus stevig uit vooraleer je je aan deze fikse uitdagingen waagt. Wij raden je alvast aan om zoveel mogelijk geluidsdempers, munitie en bepantserde voertuigen in voorraad te hebben.
  • Tot slot: speel niet altijd op veilig maar daag jezelf ook uit. Elke heist heeft zijn eigen challenges die je extra cash opleveren. Wat deze uitdagingen inhouden, kom je echter pas te weten wanneer je de heist al een keertje hebt voltooid. Wanneer je voor een specifieke uitdaging wil gaan, communiceer dit dan ook duidelijk met je team. Als je daarin slaagt, profiteren ze immers mee.

In plaats van je favoriete Heist opnieuw en opnieuw te spelen, loont het om ze zoveel mogelijk in volgorde en het liefst met dezelfde mensen. Hier hangen namelijk grote geldbonussen aan vast. Deze komen in de vorm van de volgende challenges:

  • First Time - Voltooi elke Heist voor de eerste keer en je krijgt een bonus van zomaar $100.000.
  • All In Order Challenge - Voltooi alle Heists en hun set-up missies in de juiste volgorde en je ontvangt $1,000,000.
  • Loyalty Challenge - Voltooi alle Heists met hetzelfde team en je ontvangt $1,000,000.
  • Criminal Mastermind Challenge - Voltooi alle Heists en hun set-up missies in de juiste volgorde, met hetzelfde team en zonder levens te verliezen en je ontvangt $10,000,000. Een serieuze uitdaging!

Ligt GTA Online weer even plat? Of zijn hackers weer een plaag? Dat hoeft geen probleem te zijn. Met onze GTA 5 cheats voelt ook de singleplayer weer helemaal aan als gloednieuw!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties