Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online Bikers update release bekend

In oktober gaan de remmen los.

Ontwikkelaar Rockstar Games maakt de releasedatum van de Grand Theft Auto 5 Online Bikers update bekend. De gratis patch komt op 4 oktober uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Vorige week is de GTA Online Bikers update onthuld. De patch bevat nieuwe motoren, wapens, kleding, tattoos en verschillende modi met een Biker-thema. Daarnaast is het mogelijk om vanaf je motor mêlée-aanvallen uit te voeren.

GTA Online is de multiplayermodus van GTA 5. Op de site vind je onder andere een overzicht met alle GTA 6 geruchten en een artikel met grootste GTA controverses.

En als je nog steeds graag de standaard versie van GTA 5 speelt, dan moet je zeker ook eens een kijkje nemen naar onze GTA 5 cheats.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties