Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online Beach Bum update volgende week verkrijgbaar

UPDATE: Nu te downloaden op Xbox 360, morgen op PlayStation 3.

UPDATE: De Beach Bum update voor GTA Online is vanaf nu te downloaden voor de Xbox 360-versie van Grand Theft Auto V. Daarvoor is eerst een automatische title update vereist van 64 MB. Daarna is het Beach Bum pakket gratis te vinden op de dashboard. Deze download weegt 33.12 MB.

De update komt morgen ook uit voor de PlayStation 3-versie.

ORIGINEEL: Volgende week kunnen eigenaars van Grand Theft Auto V gratis de Beach Bum update voor de multiplayermodus GTA Online downloaden. Het gaat hier officieel om update 1.06, die vanaf 19 november beschikbaar is.

Dankzij Beach Bum krijgen spelers twee nieuwe wapens (een gebroken fles en een SNS pistool), drie nieuwe strandvoertuigen, een speedboat en een reeks nieuwe opdrachten. Zo zijn er onder andere twee nieuwe races en een nieuwe parachutespronglocatie.

Spelers die graag hun personage personaliseren, kunnen aan de slag met een hoop nieuwe kapsels, kledij en accessoires in de in-game winkels. Denk daarbij aan surfshorts en tribal tatoeages.

De wapens en voertuigen zijn na de update ook in de singleplayer modus beschikbaar voor alle personages. Daarbij verklapt Rockstar dat het werkt aan singleplayer updates, maar de ontwikkelaar wil er verder nog geen woord over kwijt. De makers laten wel weten dat GTA Online in de toekomst een Capture the Flag modus en extra co-op Heist missies krijgt. Ook de Content Creator maakt later nog z'n opwachting.

Helemaal dol op deze game maar ben je op zoek naar manieren om snel geld te verdienen in GTA Online? Check dan zeker onze tips pagina! Of speel je liever offline? Dan hebben we een volledig overzicht van alle GTA 5 cheats voor je.

Bekijk op YouTube

Read this next